Zorgbelang Drenthe

Adres Annerweg 30
Postcode + plaats 9471KV Zuidlaren   
Categorie Gezondheid
Contact 0900 - 2438181
zorgbelang-drenthe.nl
clientondersteuner@zorgbelang-drenthe.nl

Beschrijving

Een Clientondersteuner van Zorgbelang Drenthe kan u ondersteunen bij:• Informatie en advies over de zorg, passend bij jouw specifieke vraag en situatie. Bijvoorbeeld over jouw indicatie, eigen bijdrage of declaraties.• Tips bij het kiezen van een passende zorgaanbieder.• Ondersteuning bij het opstellen, beoordelen en bijstellen van een zorgplan.• Ondersteuning bij het indienen van een klacht en in het mogelijke proces dat daarop volgt.• Bemiddeling bij het doorlopen van een klachtprocedure als jij en je zorgaanbieder er bij verschil van mening samen niet uitkomen.• Ondersteuning bij het aanvragen en stellen van een herindicatie.

Zorgbelang Drenthe ondersteunt je graag bij het regelen en uitvoeren van zorg. Samen met jou en eventueel met de mensen om je heen gaan we op zoek naar passende zorg. In een gesprek kijken we wat het beste bij jou past.


Wanneer

Als je een indicatie hebt voor langdurige zorg (Wlz-indicatie), heb je recht op onafhankelijke ondersteuning, gratis!
Heb je vragen over het vinden van een zorgaanbieder? Over de manier waarop een zorgplan wordt opgesteld? Of ben je niet tevreden over de geleverde zorg?
Een onafhankelijke cliëntondersteuner van Zorgbelang Drenthe ondersteunt bij het regelen en uitvoeren van Wlz-zorg. Ook familieleden en mantelzorgers kunnen bij ons terecht met hun vragen.

Terug naar boven