Home Start Assen

Adres Scharmbarg 35
Postcode + plaats 9407EA Assen   
Categorie Ouderschap
Sociale contacten
Contact 0657229579
home-start.nl
facebook.com/homestart.noorddrenthe
Suzet.heikens@icare.nl

Beschrijving

Home – Start is een opvoedprogramma voor kleine en lichte opvoedondersteuning. Elke vraag kan weer anders zijn. De essentie van het programma is dat ouders het gevoel niet hoeven te hebben dat ze er alleen voor staan en dat het heel normaal is als je het even niet weet, dat je samen gaat onderzoeken hoe je antwoord kunt krijgen op je vraag of dat er regelmatig een vrijwilliger langs komt die zo goed mogelijk past bij het gezin en bij de vraag van het gezin.

Daarnaast biedt Home – Start allerlei activiteiten voor ouders / verzorgers.Bijv. ouderochtenden om andere ouders te ontmoeten bijv. om leuke verhalen te delen over je gezin / kinderen.

Wanneer

Ouders kunnen zelf contact opnemen met een coördinator van Home-Start. Dit kan via app of door te bellen. De coördinator zal een afspraak maken met de ouder / verzorger om te kijken wat de vraag is en of er een vrijwilliger hierin iets kan betekenen.

De vrijwilliger maakt samen met de ouder(s) / verzorger(s) afspraken over de invulling van de ondersteuning. Vaak is dit 1x per week en hoe lang is afhankelijk van de vraag en hoe het gaat.

Home – Start coordinatoren in Assen zijn:
Fatiha Aharouil – 06 83 48 03 40
Suzet Heikens – 06 57 22 95 79

Terug naar boven