Flexpool - Stichting Present Assen

Adres Aak 29 (Geen bezoekadres)
Postcode + plaats 9408CD Assen   
Categorie Sociale contacten
Vrijwilligerswerk
Contact 06- 51 70 59 11
stichtingpresent.nl/assen/
info@presentassen.nl

Beschrijving

Meld je aan voor de flexpool van Stichting Present Assen

Alle inwoners van Assen kunnen zich aanmelden voor de flexpool

Lekker praktisch bezig en een dag(deel) je handen uit de mouwen steken voor een ander. Via Present doe je het werk dat jou goed afgaat en een ander helaas niet of niet meer goed kan. Doorgaans kom je bij iemand zonder netwerk. Iemand die contacten in de buurt mist en goed hulp kan gebruiken bij een praktische klus. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tuin- of verfklus, behangen of laminaat leggen.

Je kunt je bij Stichting Present aanmelden als individu, maar tijdens de projecten werk je áltijd samen in een groep van 2 of meer personen. Hierdoor leer je ook andere mensen kennen die wat tijd over hebben en graag de handen uit de mouwen steken. Dit is geen standaard vrijwilligersfunctie. Je hoeft namelijk niet iedere week iets te doen, maar je hoeft alleen te reageren wanneer jij tijd hebt én wanneer de klus je aanspreekt. 

Lijkt het je wat en wil je meer weten over onze flexpool? Stuur een mail naar info@presentassen.nl. Zij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken naar de mogelijkheden.
Terug naar boven