MTB Assen

Adres Kortbossen 5
Postcode + plaats 9405 BM ASSEN   
Categorie Sport
Contact mtbassen.nl/
nl-nl.facebook.com/mtbassen
info@mtbassen.nl

Beschrijving

Mountainbiken is een leuke en afwisselende sport. De combinatie van zandpaden, gravelwegen en betonstraatjes maakt het voor iedereen een uitdaging. 

Bij MTB Assen leren we de jeugd de basisvaardigheden van het mountainbiken. Deze vaardigheden breiden ze verder uit, voor ieder kind op zijn of haar eigen niveau. 

Als recreant aangesloten zijn bij een mountainbikevereniging heeft voordelen. Zo worden er met regelmaat clinics georganiseerd en kan je meefietsen met recreanten-fietsgroepen zoals de instroomgroep. Daarnaast kun je via MTB Assen ook een NTFU-licentie aanvragen, wat ook weer voordelen met zich mee brengt. 

En natuurlijk bieden we diverse jeugdleden een afwisselende wedstrijdtraining om goed voorbereid deel te nemen aan regionale, landelijke en internationale wedstrijden.

Meer weten? Kijk eens op mtbassen.nl of stuur je vraag naar info@mtbassen.nl 

Wanneer

Jeugdtraining: zaterdagochtend van 10.00 uur tot 11.30 uur na aanmelding. Aanmelden voor een proefles voor een jeugdtraining kan via twizzit.com/go/Proefles-MTBAssen.

Volwassenen: dinsdagavond 19.30 uur tot 21.00 uur zonder aanmelding vooraf.  

Aanmelden voor lidmaatschap kan via twizzit.com/go/Lid-worden-MTBAssen, via de website van MTB Assen of door te mailen naar info@mtbassen.nl.

Terug naar boven